Realitat i reptes de l’acció socioeducativa. La mirada professional

A partir del 24 d’octubre, tindrem el plaer de rebre la visita de diferents professionals en diferents àmbits de l’educació socials. Un cicle de quatre conferències que ens servirà per poder aprofundir en les seves tasques i les seves identitats professionals en diferents col·lectius.

  • Dilluns 24 d’octubre: “Els micromasclismes. La violència invisible en el quotidià”, a càrrec de Rubén Sánchez, l’autor del blog El dit a la Nafra, psicòleg i educador social, i especialista en la matèria de violència masclista.
  • Dijous 27 d’Octubre: “Presentació i debat del documental << Landskating>>: models de construcció, processos de participació i skate”. Un documental explicant el procés de construcció de les Pistes d’Skate de Nou Barris, des del moment de la necessitat fins a la inauguració, passant per tot el procés i tota la gent que hi ha participat.
  • Dijous 3 de Novembre: “Construint itineraris vitals des de la perifèria”. Una visita de Mariano Hernando i Juanfan, educadors socials en el centre de Cruïlla, de Ciutat Meridiana. Ens vindran a explicar com afronten ells els reptes de treballar amb joves i la seva inserció laboral.
  • Dilluns 7 de Novembre: “”. Xavier Franch, director del Centre Cívic el Coll, ens vindrà a fer un petit viatge per la història de l’educació social.

Aquestes són les quatre conferències de les quals podrem gaudir, educadors diferents, col·lectius variats i temes dispars.

reptes_educacic3b3_social

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s