Universitat pública i de qualitat!

17n

17 de Novembre

El passat 17 de Novembre es commemorava el dia Internacional de l’Estudiant Universitari, a partir d’una jornada de protestes i manifestacions per reivindicar els drets dels estudiants, impulsat pel Consell d’Estudiants de les Universitats Catalanes, i els principals sindicats i associacions estudiantils.

Però, que es demana en el 17N?

Els objectius d’aquestes protestes són poder arribar a l’Ensenyament Superior d’una manera més fàcil i econòmica. Es demana una educació gratuïta, però tot i que sabem que és difícil, es demana una reducció del 30% en els graus. Amb aquesta primera, va encaminada, la següent; es demana una igualtat d’oportunitats per tots els estudiants, amb independència del nivell socioeconòmic, gènere, edat o ètnia, i poder equilibrar l’accés als màsters de l’accés als graus. I en conjunt es demana un augment del pressupost destinats a les Universitats, en les quals es formen persones i professionals, i així poder augmentar la qualitat i quantitat de persones formades.

Totes aquestes propostes estan orientades a la remodelació de polítiques educatives. No volem el 3+2 a les universitats catalanes, volem que els professors d’universitat puguin subsistir amb els seus sous, ja que estan fent una feina per a tota la societat, no volem revàlides, ni haver-nos de pluriemplear per pagar-nos la carrera.

VOLEM UNA UNIVERSITAT PÚBLICA I DE QUALITAT!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s